Gigi Becali, reacție uluitoare înainte de finala Wimbledon 2019. “Am o oftică mare pe Serena, vreau să o bată Simona rău!”

Simona Halep se va duela cu Serena Williams în finala Wimbledon 2019, azi, de la ora 16.00, pe terenul central, iar Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a avut o reacție uluitoare înaintea duelului care îi poate aduce sportivei din România un titlu de grand slam.

Gigi Becali, reacție uluitoare înainte de finala Wimbledon 2019

Gigi Becali o va susține pe Simona Halep din fața televizorului la finala de la Wimbledon 2019, iar afaceristul din Pipera a declarat că își dorește ca sportiva originară din Constanța să o învingă categoric pe americanca Serena Williams. În cazul în care Simona îi va îndeplini dorința, Gigi Becali a anunțat că nu va mai urmări meciurile româncei.

“Rugăciunea e de la început până la final. Mai mult mă concentrez la rugăciune dcât la jocul ei. Eu m uitam la ea din puşcărie şi mă rugam în lacrimi. Îmi părea rău de ea. Spuneam Doamne dă să joace într-o finală de grand slam şi să o bată pe Serena. Să o bată pe Serena o dată, dar să o bată rău, şi după aia nici nu o să mă mai uit la ea. Am o oftică mare pe Serena… Vreau să fie bătută măr”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Simona Halep o salută pe Serena Williams înaintea unui meci
Simona Halep o salută pe Serena Williams înaintea unui meci

Simona Halep joacă în premieră în finala Wimbledon

Simona Halep, jucătoarea care ocupă locul 7 în clasamentul WTA, va juca în premieră în finala turneului de la Wimbledon. Românca se va duela cu Serena Williams, locul 10 WTA, care dacă se va impune în meciul de azi va câștiga al 24-lea titlu de grand slam.

Serena Williams conduce cu scorul de 9-1 în întâlnirile directe cu Simona Halep. Cele două s-au întâlnit ultima dată în optimile de finală ale Australian Open, în 2019, atunci când americanca s-a impus cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole