Gigi Becali, prima reacție despre nunta fiicei sale! Ce spune despre viitorul său ginere

Urmează nunta anului! Gigi Becali se pregătește pentru unul dintre cele mai importante momente din viața lui. Teodora Becali, fiica lui cea mică, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, cunoscut și sub numele de ”Prințișorul din Dobroești”.

Gigi Becali, prima reacție despre nuna fiicei sale

Tânărul provine dintr-o familie respectată și înstărită. Vineri, bucuros nevoie mare, a răspuns, în direct, la România TV, mai multor întrebări legate de fericitul eveniment care vine peste ei. Latifundiarul este cucerit cu ginerele său și spune că de acum încolo nu-l va ma interesa de fiica lui, căci e sigur că este pe mâini bune.

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: << tată, faci ce vrei, nu mă mai intereseayă ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut>>. Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Becali.

Gigi Becali, prima reacție despre nunta fiicei sale! Ce spune despre viitorul său ginere
Latifrundiaru leste în culmea fericirii

Latifrundiarul este cucerit de familia ginerelui său

Cât despre noii membrii ai familie, afaceristul are numai cuvinte de laudă. „Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult.” Legat de cum va petrece în ziua cea mare, latifundiarul afirmă că nu se va mai da peste cap ca în alte dăți.

Dansul nu ma iface parte din ființa mea. Nu îmi mai place. Nu îmi mai place nici muzica”, a mai spus Becali. ”Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a povestit fericit Gigi Becali.

Articolul Gigi Becali, prima reacție despre nunta fiicei sale! Ce spune despre viitorul său ginere apare prima dată în Stiri Mondene.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole