Gică Hagi a tras concluziile după primul pas greșit în SuperLiga: ”Sunt supărat, trebuia să avem 9 puncte”

După două victorii în primele două jocuri din noul sezon, Farul Constanța a cedat primele puncte pe teren propriu 0-0 cu Chindia Târgoviște. Gică Hagi …

Gică Hagi: ”Un meci în care nu am marcat degeaba l-am dominat”

Fotbaliștii lui Gică Hagi au alergat mult în partida cu Chindia Târgoviște, dar și-au creat puține oportunități cu adevărat importante de a marca, în prima repriză.

Dâmbovițenii au citit perfect tactica ”Regelui” și i-au anihilat fără mari eforturi pe jucătorii Farului. Dobrogenii au avut inițiativa, posesia, și ocaziile, dar s-a ales cu doar un punct spre nemulțumirea lui Gheorghe Hagi care își vede irosită munca din ultima săptămână.

Grameni a șutat frumos, dar Căbuz a scos incredibil de sub transversală, Benzar și Torje au irosit și ei ocaziile de gol pe care le-au avut și meciul s-a terminat așa cum a început cu tabela înghețată la 0-0.

”Un meci în care nu am marcat degeaba l-am dominat, înseamnă că ceva nu am făcut bine. În repriza a doua s-au schimbat puțin lucrurile, am avut și ocazii, puteam să câștigăm meciul, multe faze fixe, dar le batem de pomană.

Trebuie să fim mai concreți, dar suntem la început, mai sunt multe lucruri de reglat. Pentru mine nu contează că jucătorii aleargă bine. Nu contează că avem ocazii dacă nu marcăm.

Noi dominăm, avem o identitate foarte clară, exigențele mele sunt foarte mari, trebuie întotdeauna să avem opțiuni pe fază ofensivă.

Sunt supărat, trebuia să avem 9 puncte. Sunt dezamăgit, hai să nu zic supărat. Am produs fotbal chiar dacă ultima pasă nu a fost cum trebuia. Am luat jucători foarte buni, cu nume, dar trebuie să-i aducem la un nivel fizic bine”, a concluzionat Hagi, la finalul partidei cu Chindia.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole