Gestul de suflet al unor elevi: renunţă la ţinutele „de fiţe“ pentru banchet şi donează banii pentru a ajuta copiii săraci să meargă într-o tabără de vară

Elevii a doua clase de a 8-a de la Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati au hotarat sa incheie gimnaziul cu o fapta buna, de care sa isi aminteasca toata viata.

Adolescentii vor renunta la tinutele pe care ar fi trebuit sa le cumpere pentru banchet si vor dona banii Fundatiei “Inima de copil” din Galati, suma stransa astfel urmand sa ajute mai multi copii care provin din familii cu posibilitati materiale reduse sa mearga intr-o tabara care va fi organizata in aceasta vara.

”Bravii nostri absolventi nu vor purta rochii cu paiete, tocuri, sneakersi, papioane, camasi sau sacouri scumpe. Distractia conteaza pentru ei! In definitiv, cine isi mai aduce aminte ce rochie, camasa sau pantaloni ori ce pantofi a purtat la banchet acum 10, 20, 30 sau cine stie cati ani? O fapta buna o tii minte pentru totdeauna. Nu numai tu, ci si cei pe care ii ajuti”, isi explica gestul absolventii.

De 18 ani, in fiecare vara, din 1 iulie, timp de 2 luni, Fundatia ”Inima de Copil” desfasoara proiectul taberelor de vara, un prilej de a darui acestor copii amintiri pentru o viata, participarea la diferite activitati sociale care le stimuleaza independenta, increderea de sine, activitati care sa-i incurajeze sa exploreze, sa cunoasca lucruri noi, sa aiba curajul sa invete din greseli dar, si activitati de relaxare, cunoastere si auto-cunoastere si exemplul concret ca se poate trai frumos, relateaza adevarul.ro.

Taberele Inima de Copil sunt organizate intre 1 iulie si 15 august, in sase serii si sunt gratuite pentru copii. Organizatorii spera ca si anul acesta sa se bucure de aceste oportunitati 100 de copii. ”Ce va propunem impreuna cu Fundatia “Inima de copil”? Donati si voi, absolvensi de azi sau de ieri, si trimiteti un copil in tabara! Toate detaliile sunt aici:

https://inimadecopil.galantom.ro/donambanchetul Unde se vor duce banii tai? Taberele de vara „Inima de Copil” sunt destinate copiilor ce provin din familii defavorizate, copiilor si tinerilor cu dizabilitati, dar si copiilor cu rezultate scolare deosebite din programul ”, ii indeamna absolventii pe colegii lor sa li se alature in aceasta campanie.

The post Gestul de suflet al unor elevi: renunţă la ţinutele „de fiţe“ pentru banchet şi donează banii pentru a ajuta copiii săraci să meargă într-o tabără de vară appeared first on Romania News.

Sursa: news-white.com – vezi articolul

Alte articole