Gala Presei Mureșene 2021. Parteneriat strâns cu presa mureșeană

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș se bucură de un strâns parteneriat cu presa mureșeană, proiectele, activitățile și evenimentele instituției fiind abordate și prezentate de-a lungul anilor într-o manieră profesionistă.

Ultima perioadă a fost una extrem de dinamică pentru Universitate și pentru învățământul universitar târgumureșean, s-au petrecut multe schimbări și s-au comunicat decizii importante. Din nou, presa mureșeană a fost un partener de nădejde în comunicarea deciziilor și în transmiterea tuturor mesajelor.

Este binevenită o gală a presei mureșene, o sărbătoare a mass-media și un prilej de a ne manifesta respectul și aprecierea față de acești profesioniști care practică un jurnalism de calitate și care nu se abat de la misiunea pe care și-au asumat-o, aceea de a informa prompt și corect oamenii.

Teodora MÎNDRU, PR & Comunicare Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Post-ul Gala Presei Mureșene 2021. Parteneriat strâns cu presa mureșeană apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole