Gabi Enache a povestit cum Marius Șumudică a intermediat transferul său la FCSB: „El m-a îndemnat să merg acolo!”

Gabi Enache a povestit faptul că Marius Șumudică a intermediat transferul său la FCSB, conform prosport.ro.

Gabi Enache a povestit cum Marius Șumudică a intermediat transferul său la FCSB

Gabi Enache a povestit culisele transferului său la FCSB și a mărturisit că Marius Șumudică a jucat un rol important în mutarea sa de la Astra Giurgiu: „Am avut o perioadă foarte frumosă cu Marius Șumudică.

Cred că a fost cea mai bună perioadă pe plan fotbalistic. Eu am fost foarte corect când am plecat de la Astra la Steaua. Prima dată când am avut ofertă de la Steaua și m-a sunat Gigi am vorbit a fost Șumi.

El a fost prima persoană cu care am vorbit. L-am întrebat ce să fac, dacă e ok? N-a avut o reacție deloc rea. Chiar el m-a îndemnat să merg acolo.

Mi-a spus «du-te acolo că e altă situație, aici sunt probleme cu banii, condițiile nu sunt foarte, foarte bune»”.

„El m-a îndemnat să merg acolo!”

Gabi Enache a mărturisit că Marius Șumudică l-a îndemnat să meargă la FCSB și i-a explicat că de la „roș-albaștrii” se poate pleca mai ușor la o echipă din străinătate:

„Chiar el m-a îndemnat să merg. Mi-a spus că pot mai ușor să plec de la Steaua la o echipă din străinătate, nu se compară nici salariul. Apoi, a venit prietenul meu Maxim și cu Cobrea.

Au fost la mine acasă și mi-au propus să merg la meciul dintre Chiajna și Steaua. Le-am spus că nu vreau să merg, că vor fi camerele pe mine, mai ales că apăruse în presă că voi merge la Steaua”.

„Până la urmă m-am dus și asta a fost. Apoi Șumudică a fost foarte deranjat de acest lucru, dar i-am zis că am mers la meci ca orice om normal, n-am stat nici la oficială”, a mai spus Gabi Enache.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Gabi Enache, conform transfermarkt.com

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole