FOTOGALERIE: Street Music Festival, trei zile de surprize, relaxare și distracție

Timp de trei zile (10-12 septembrie) municipiul Târgu Mureș a fost animat de prima ediție Street Music Festival.  Târgumureșenii s-au putut bucura de ”un weekend plin de surprize, relaxare și distracție”, cu participarea unor artiști internaționali și locali, muzicieni și artiști stradali.

Locații precum Piața Teatrului, strada Bolyai, Canalul Turbinei, malul Mureșului au devenit locuri unde arta, în diversele ei forme a încântat publicul prezent.

Mr Piano,  El Loren, Autoportante, Porcapizza, The Charming Jay, Oamenii Diminetii au fost câteva din multitudinea de momente speciale oferite publicului de prima ediție Street Music Festival. 

Rezultatul?

„Aceste 3 zile au fost ca un vis și nu ne vine să credem că s-au terminat deja. Toată munca grea depusă pentru acest festival a meritat cu siguranță!”, a fost reacția organizatorilor care spune totul.

Sursă foto: Street Music Festival

Post-ul FOTOGALERIE: Street Music Festival, trei zile de surprize, relaxare și distracție apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole