FOTO VIDEO| Albaiulieni cu care ne mândrim. Delia Alexandra Legian, dublă medialiată cu aur în acest weekend, la Campionatul Național de Culturism si Fitness și la Cupa Europeană IFBB

FOTO VIDEO| Albaiulieni cu care ne mândrim. Delia Alexandra Legian, dublă medialiată cu aur în acest weekend, la Campionatul Național de Culturism si Fitness și la Cupa Europeană IFBB

Albaiulieni cu care ne mândrim. Delia Alexandra Legian, dublă medialiată cu aur în acest weekend, la Campionatul Național de Culturism si Fitness și la Cupa Europeană IFBB

Albaiulianca Delia Alexandra Legian, care până în prezent a câştigat mai multe titluri la concursurile de fitness, a obţinut în acest weekend două medalii de aur. Prima dintre ele, sâmbătă, la Campionatul Național de Culturism si Fitness, iar a doua, duminică, la Cupa Europeană IFBB.

„Cea mai mare performanță, după acest weekend de vis, este obținerea cardului PRO, ceea ce înseamnă trecerea la profesioniști”, a declarat Delia Alexandra Legian pentru ziarulunirea.ro

Deși abia a terminat cele două competiți, după un moment de respiro, va începe pregătirea pentru Campionatul Mondial din Spania, de la Santa Susana, care se va desfășura în perioada 3-7 noiembrie 2021.

Cu multă muncă, ambiţie, și susținere din partea antrenorilor, familiei și a celor pe care îi antrenează, tânăra a reuşit performanţă după performanţă.

„Mulțumesc în primul rând antrenorului Claudiu Penzeș și soției sale Petronela care m-au susținut și au fost neîncetat lângă mine de-a lungul timpului, părinților mei, clienților pe care îi antrenez, pentru înțelegere și susținere! Multumesc sălii Sun Gym pentru colaborarea frumoasă pe care o avem. În această sală frumoasă și foarte dotată vă stau la dispoziție pentru a vă oferi informații corecte în ceea ce privește nutriția și antrenamentul potrivit fiecăruia. Mai doresc să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și mi-au transmis felicitări.

Aceste două titluri vreau sa le dedic din suflet domnului profesor Marcu Nicușor care și-a pus amprenta pe viața mea sportivă. Odihnească-se în pace!”, ne-a mai transmis tânăra campioană.

Tânăra este legată de tot ce înseamnă sport, fiind antrenoare de fitness de opt ani ani, anterior ea făcând parte din echipa de baschet feminin a universității din Alba Iulia.

Delia este din Alba Iulia, absolventă a Liceului cu Program Sportiv şi a Facultăţii de Educaţie Fizică de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, obținând apoi și un masterat în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Tânăra a urmat multiple cursuri de antrenorat și nutriție pe partea de Fitness și este singurul antrenor internațional IBBF din oraș.

Sursa: ZiarulUnirea.ro – vezi articolul

Alte articole