FOTO: Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud a obținut rezultate foarte bune la Concursul Naţional al Echipajelor de Ambulanţă 2019

 

 

Un echipaj de ambulanţieri bistrițeni a participat în această săptămână la Concursul Naţional al Echipajelor de Ambulanţă 2019, ediţia a IX-a, care s-a desfăşurat în localitatea Moneasa, judeţul Arad.

La start s-au înscris 16 echipaje de pe ambulanţe tip C2 – formate din medic, asistent şi ambulanţier şi 23 de echipaje de pe ambulanţe tip B2 – formate din asistent şi ambulanţier. În total, au participat 39 de servicii de ambulanţă din toată ţara, județul Bistrița-Năsăud fiind reprezentat de un echipaj format dintr-un asistent medical, un ambulanțier și un voluntar.

Echipajul din Bistrița-Năsăud a obținut rezultate foarte bune.

Echipajul SAJ BN care a participat la a 9-a editie a Concursului National al Echipajelor de Ambulanta a obținut locul 1 pe țară la proba ALS (Advance Life Suport) și locul 4 pe țară la general. E cea mai bună performanță de până acum a județului nostru. Echipajul a fost format din asistent medical Bogdan Moldovan, ambulantier Pall Nagy si voluntar Claudiu Pavelea”, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Cirpian Păcurar.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole