FOTO: Spațiu industrial din Târgu Mureș scos la licitație pentru 1,9 milioane de euro

Pagina web www.executari.com anunță scoaterea la vânzare, prin licitație publică, a unei proprietăți industriale aflată pe strada Băneasa din Târgu Mureș, cu o suprafață de 3.527 de metri pătrați, plus terenul aferent de 7.043 de metri pătrați.

Potrivit sursei citate, licitația pornește de la un preț de 9.398.670 de lei (aproximativ 1,9 milioane de euro), plus TVA, iar garanția de participare este de 10% din prețul de pornire.

”Proprietatea propusă pentru valorificare este este situată în Târgu Mureș și este dispusă astfel: suprafață de teren de 7.043 metri pătrați terenul plus 561 metri pătrați drumul de acces; hală formată dintr-un spațiu administrativ având un regim de înălțime P+3 și service auto cu regim de înălțime Parter. Suprafața construită la sol este de 1.917 metri pătrați, suprafața desfășurată de 3.527 metri pătrați, anul construției fiind 2020. Stadiul construcției este de semifinisat pentru partea administrativă, iar hala este finalizată și funcțională”, informează aceeași sursă.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0799-524.799.

(Redacția)

Post-ul FOTO: Spațiu industrial din Târgu Mureș scos la licitație pentru 1,9 milioane de euro apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole