FOTO – Șofer mort la volan, în județul Cluj. Mașina ușor avariată, cadavrul întins pe scaunul din dreapta

Un bărbat de 49 de ani, din județul Bihor, a fost găsit decedat în autoturismul propriu, între localitățile clujene Ciucea și Vânători. Descoperirea a fost făcută de un participant la trafic și a sunat la 112. Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au tras primele concluzii.

Vineri după-masă, un participant la trafic a sunat la 112. Acesta le-a spus operatorilor că între localitățile Ciucea și Vânători este un autoturism intrat într-un parapet, iar în interior un bărbat fără viață.

Oamenii legii au ajuns la fața locului, alături de un echipaj de pompieri. Autoturismul în care era cadavrul bărbatului era ușor avariat, după ce a intrat în coliziune cu un parapet metalic de pe sensul opus de mers. Cadavrul bărbatului era întins pe scaunul pasagerului din dreapta, iar torpedoul autovehiculului era deschis.

După efectuarea cercetării la fața locului, agenții de la rutieră și criminaliștii au tras primele concluzii. Este posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan. Astfel a pătruns cu mașina pe contrasens și a lovit parapetul. Despre poziția nefirească a corpului, anchetatorii au altă explicație. Bărbatul ar fi vrut să-și ia din torpedou medicamentele ori s-ar fi aplecat după telefon și în acel moment și-a dat ultima suflare.

Cert este că bărbatul nu a murit ca urmare a impactului dintre autoturism și parapet. Medicii legiști vor stabili, la necropsie, cauza decesului. Medicii SMURD, cei care au constatat decesul bărbatului, spun că acesta este posibil să fi suferit un stop cardio respirator.

Numai o minune a făcut ca în momentul în care bărbatul a intrat pe contrasens să nu vină o altă mașină. O coliziune frontală între două autovehicule ar fi putut avea rezultate mult mai grave.

Post-ul FOTO – Șofer mort la volan, în județul Cluj. Mașina ușor avariată, cadavrul întins pe scaunul din dreapta apare prima dată în Ziarul Clujean.

Sursa: ZiarulClujean.ro – vezi articolul

Alte articole