FOTO: Serviciile pentru pașapoarte, permise și înmatriculări vizitate de prefect

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a efectuat marți, 14 ianuarie, o vizită în cadrul serviciilor pentru pașapoarte, respectiv permise și înmatriculări, pentru a se informa în legătura cu anumite probleme existente și pentru a găsi soluții la acestea.
”În această dimineață, i-am vizitat pe colegii nostri care își desfășoară activitatea în cadrul serviciilor pentru pașapoarte, respectiv permise și înmatriculări. Am discutat despre reponsabilitatea pe care o au, ei fiind permanent în contact nemijlocit cu mureșenii. În același timp, am stabilit că în următoarea perioadă voi avea întâlniri cu șefii celor două servicii, pentru a găsi rezolvări ale problemelor legate de confortul cetățenilor și funcționalitatea clădirii, probleme care se accentuează mai ales în sezonul cald”, a scris, pe pagina sa de Facebook, prefectul județului Mureș.
(Redacția)

Post-ul FOTO: Serviciile pentru pașapoarte, permise și înmatriculări vizitate de prefect apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole