FOTO Școala din Chinteni, în viitor. Ce spune primarul comunei despre reînceperea anului școlar

Copiii din mediul rural din județul Cluj se întorc în bănci. Deși sunt foarte multe multe școli din mediul rural în care condițiile de igienă sunt precare, la școala din Chinteni s-au luat toate măsurile de igienă și siguranța.
Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni susține că totul este pregătit în condiții de siguranță pentru începerea anului școlar. Totodată, aceasta a confirmat că școala din Chinteni este în reabilitare.

„Sunt pregătiți în acest moment. Școala Chinteni este în reabilitare. Au rămas acolo clasele I-IV, funcționează. Grădinița este amenajată într-un spațiu nou, la etajul cabinetelor medicale, în centrul comunei. Clasele 5-8 merg spre școala Deușu, care are toate dotările. Am asigurat toți dezinfectanții necesari, avem rețea de apă potabilă în toate clădirile. Băi moderne și pentru cei mici și pentru cei mari”, declară pentru Servus, Cluj!, Lucia Suciu, edilul Chinteniului.

The post FOTO Școala din Chinteni, în viitor. Ce spune primarul comunei despre reînceperea anului școlar appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole