FOTO – REVOLTĂTOR! Stâlpi avariați și brad smuls de o mașină de gunoi, pe o stradă din Târgu Mureș

Un cititor a semnalat redacției Zi de Zi un incident bizar care a avut loc vineri, 4 iunie, pe strada Constantin Romanu Vivu din municipiul Târgu Mureș.

Potrivit cetățeanului care ne-a scris, în ziua respectivă, în jurul orei 9.00, în zona blocului D6 de pe strada Constantin Romanu Vivu s-au auzit mai multe zgomote puternice, ciudate.

”Zgomotul a fost cauzat de o mașină care colecta deșeuri menajere și care în urma unor manevre greșite a acroșat un rând de arbori și doi stâlpi de iluminat public. Din păcate, pe când am ieșit din bloc mașina dispăruse din peisaj, dar urmele erau foarte vizibile astfel încât le-am surprins în câteva fotografii. Se vede clar un brad care aproape a fost smuls din rădăcini, în pericol real de a cădea pe un bloc sau pe aleea din zonă. Se văd, de asemenea, și doi stâlpi de electricitate grav avariați”, ne-a scris cititorul căruia îi mulțumim pentru încrederea acordată.

Revenit acasă de la muncă, cetățeanul a avut surpriza să constate că în zona blocului D6 ”cineva” a făcut ”curat”.

”Cineva… probabil făpturitorii, a făcut curat, cei doi stâlpi avariați au fost înlocuiți, iar bradul care era pe punctul de a cădea… efectiv a dispărut. În schimb, brazii mutilați, scrijeliți pe trunchi, nu au putut fi înlocuiți. Practic, din câteva mișcări, pentru a șterge toate urmele, au luat viața unui brad de câțiva zeci de ani”, ne-a scris cetățeanul care domiciliază pe strada Constantin Romanu Vivu.

Alex TOTH

Post-ul FOTO – REVOLTĂTOR! Stâlpi avariați și brad smuls de o mașină de gunoi, pe o stradă din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole