FOTO: Nouă acțiune a polițiștilor pe linie silvică, de această dată pe Valea Someșului și Valea Țibleșului

Peste 30 de metri cubi de material lemnos fără documente legale, în valoare de peste 3.500 de lei, au confiscat polițiștii și silvicultorii din Bistrița-Năsăud în timpul unor controale efectuate pe Valea Someșului și Valea Țibleșului.

”Având în vedere necesitatea prevenirii și combaterii delictelor silvice în județul Bistrița-Năsăud, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai secțiilor de poliție rurală și în colaborare cu specialiști ai Gărzii Forestiere Bistrița și silvicultori din cadrul ocoalelor silvice au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice în județul Bistrița-Năsăud. În acest context, ieri, 7 septembrie, s-a acționat pe raza comunelor de pe Valea Țibleșului și Valea Someșului, pentru combaterea activităților ilicite în domeniile economice specifice exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, fiind controlate două depozite și 8 transporturi de material lemnos”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoarea de 12.000 lei și s-a dispus confiscarea a 31 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 3.503 lei.

Articolul FOTO: Nouă acțiune a polițiștilor pe linie silvică, de această dată pe Valea Someșului și Valea Țibleșului a apărut prima dată pe ZIAR DE BISTRIȚA.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole