FOTO. În ce stadiu sunt lucrările de extindere și etajare ale Spitalului de Pneumoftiziologie din Cluj

Lucrările de extindere și etajare a uneia dintre clădirile Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, avansează în ritm alert. Stadiul fizic al acestora a trecut deja de 65% iar valoarea lucrărilor derulate până în acest moment este de aproximativ 800.000 de lei, bani alocați din bugetul propriu al forului administrativ județean.

În valoare de peste 1.200.000 de lei, investiția Consiliului Județean urmărește, în principal, optimizarea circuitelor funcționale medicale, astfel încât acestea să respecte pe deplin normele igienico-sanitare. În acest fel, atât pacienții cât și personalul spitalului urmează a fi mult mai bine protejați față de riscul de îmbolnăvire cu tuberculoză pulmonară.

Lucrările efectuate până în acest moment la Spitalul de Pneumoftiziologie au constat în desfacerea tavanului, a planșeului și a podului, la parter fiind înlăturate instalațiile electrice și termice, tencuielile interioare și exterioare și turnate terasele la parter, etaj și planșeul. Totodată, au fost turnați stâlpii de susținere a terasei, a fost montată scara exterioară, au fost ridicați pereții la etaj și s-au montat podul metalic la etaj, cu izolație termică, tubulatura pentru instalațiile electrice și tablourile electrice.

The post FOTO. În ce stadiu sunt lucrările de extindere și etajare ale Spitalului de Pneumoftiziologie din Cluj appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole