FOTO: Echipaj SMURD care transporta persoane carantinate, implicat într-un accident rutier

Un echipaj SMURD care transporta mai multe persoane ce urmau să intre în carantină a fost implicat într-un accident de circulație în apropierea podului Garibaldi, din cartierul Grigorescu. Ambulanța se întorcea din județul Maramureș, de unde preluase 14 persoane proaspăt sosite din Franța. 

În apropierea podului Garibaldi, echipajul SMURD a fost lovit în plin de un alt autoturism care a intrat în intersecție. Ambulanța s-a răsturnat în mijlocul străzii, cu tot cu oamenii dinăuntru.

„Microbuzul transporta 14 persoane (se pare că reîntoarse din Franța), dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escortații. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport pentru a fi transportate către locațiile de carantină”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

„În jurul orei 18.45 a avut loc un accident rutier la intersecția străzilor Garibaldi și 1 Decembrie, între un microbuz al ISU și un autoturism. Din primele informații, conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele luminoase. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Bonțida. Conducătorii auto au fost testați, nu au consumat alcool”, au transmis și reprezentanții IPJ Cluj.

The post FOTO: Echipaj SMURD care transporta persoane carantinate, implicat într-un accident rutier appeared first on Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole