FOTO: Dan Vasile Dumitru, reales președinte al PSD Ibănești

Adunarea Generală a PSD Ibănești l-a reales duminică, 12 ianuarie, pe primarul localității, Dan Vasile Dumitru, în funcția de președinte al organizației PSD din comună. La ședință au fost prezenți și Vasile Gliga, președintele organizației PSD Mureș, și Ioan Gliga, consilier județean PSD.

”Trebuie să fim uniți, să nu ne lăsăm dezbinați”

În cadrul Adunării Generale au mai fost aleși secretarul PSD Ibănești în persoana lui Marius Gliga, trei vicepreședinți, respectiv Vasile Gliga Dumitru, Ioan Gliga și Ștefan Ciorăneanu, președinții organizației de tineret (Florin Alin Dan), de femei (Emilia Chirteș), de pensionari (Vasile Gliga) și membrii Biroului Local: Zamfir Petra, Sebastian Farcaș, Floarea Suceava, Ioan Dan, Olimpiu Gliga.
„Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vreau să vă asigur că voi depune tot efortul, puterea de muncă și priceperea pentru a nu dezamăgi partidul și pe dumneavoastră, care m-ați ales. În perspectiva unui an electoral greu, trebuie să fim uniți, să nu ne lăsăm dezbinați, să fim o echipă puternică așa cum am fost și până acum – oameni cu maturitate și experiență pusă în slujba cetățeanului”, a declarat Dan Vasile Dumitru, președintele reales al organizației PSD Ibănești.
Liderul PSD Mureș, Vasile Gliga, a arătat că în această perioadă trebuie puse la punct toate organizațiile locale și a subliniat că social-democrații doresc să facă o opoziție constructivă la actuala guvernare.
“E important ca președintele unei organizații locale să fie și primarul din acea comunitate, așa cum e în Ibănești. Pe plan național, misiunea PSD va rămâne de a scoate în evidență toate greșelile unei guvernări. Asta înseamnă să faci opoziție – opoziție constructivă, nu să nu-i lași să facă, ci să-i lași să facă numai ce este bine”, a precizat Vasile Gliga.

Alex TOTH

 

Post-ul FOTO: Dan Vasile Dumitru, reales președinte al PSD Ibănești apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole