FlyLili anulează toate zborurile de la Brașov până (cel puţin) pe 3 august

Cursele companiei aeriene FlyLili de pe Aeroportul Internaţional Brașov-Ghimbav sunt anulate până pe data de 3 august.

Inițial, pe 2 iulie, compania a explicat că avionul care este destinat să facă toate cursele de la și la Brașov nu este încă gata, la baza de la Craiova unde este în procedură de obținere a certificatului de operator aerian. Termenul de realuare a zborurilor, anunțat atunci era 14 iulie.

Din păcate pentru pasageri, așteptarea se prelungește până pe 3 august, conform comunicatului transmis de FlyLili în urmă cu puțin timp:

Dragi pasageri,
Din păcate, suntem nevoiți să extindem perioada de anulare a zborurilor noastre până la data de 2 august 2024, inclusiv. Deși am depus toate eforturile necesare pentru a înregistra aeronava în AOC-ul nostru, avem nevoie de mai mult timp pentru a finaliza formalitățile.
➡ Zborurile programate pentru baza din Brașov sunt anulate până pe 2 august 2024.
➡ Pasagerii de pe zborurile anulate vor fi informați direct despre modificări și opțiunile disponibile.
➡ FlyLili continuă să depună eforturi considerabile pentru a minimiza impactul asupra dumneavoastră, pasagerii noștri. 🙏
Pentru reprogramarea zborurilor sau rambursarea integrală, vă rugăm să completați formularul de pe site-ul nostru sau să contactați call-center-ul nostru.
Zborurile publicate la vânzare începând cu 3 august vor fi operate conform programului stabilit.
Ne cerem scuze pentru inconvenientele create și vă mulțumim pentru înțelegerea și sprijinul dumneavoastră continuu.

Cu respect,
Echipa FlyLili

Share

The post FlyLili anulează toate zborurile de la Brașov până (cel puţin) pe 3 august appeared first on We Radio Sfântu Gheorghe.

Sursa: weradio.ro – vezi articolul

Alte articole