Florin Ștefan, răspuns clar pentru Gigi Becali: ”Sunt pregătit să joc la FCSB”

Fundașul stânga al echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Florin Ștefan, i-a dat un răspuns clar finanțatorului Gigi Becali, care vrea să-l transfere la FCSB. Internaționalul român de tineret, care a avut prestații foarte bune la Campionatul European din această vară, este dorit cu insistență de latifundiarul din Pipera pentru a-l înlocui pe brazilianul Junior Morais, cedat la echipa lui Marius Șumudică din Turcia.

Florin Ștefan, răspuns clar pentru Gigi Becali

”Nu ştiu nimic, sunt aici, important e să-mi fac treaba aici, apoi o să vedem. Mă bucur că joc titular, că mi se acordă încredere, că pot să joc de la început. Am văzut ce se spune, în ziare, peste tot, eu sunt pregătit să joc la FCSB”, a fost răspunsul pe care Florin Ștefan i l-a dat lui Gigi Becali la finalul primului meci din actualul sezon al Ligii 1, FC Voluntari – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-0, conform digisport.ro.

Noul antrenor al formației Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Laszlo Csaba, l-a sfătuit pe Florin Ștefan să fie cu gândul la actuala sa echipă și va avea numai de câștigat. ”E un jucător foarte bun, sper ca mintea lui să fie unde trebuie şi poate îi creşte preţul după meciul cu FCSB!”, a declarat tehnicianul al covăsnenilor după întâlnirea de pe arena Anghel Iordănescu din Voluntari.

Florin Ștefan centrează în meciul FC Voluntari – Sepsi Sfântu Gheorghe

Ștefan și De Nooijer se luptă să ajungă la FCSB

Gigi Becali a declarat vineri dimineață că este interesat în acest moment să mai facă un singur transfer pentru a acoperi postul de fundaș stânga. Finanțatorul FCSB-ului a pus ochii pe olandezul Bradley de Nooijer de la FC Viitorul și pe Florin Ștefan de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dar a anunțat că nu va aduce decât unul dintre cei doi fotbaliști vizați.

Discuțiile dintre Gigi Becali și oficialii de la Sepsi Sfântu Gheorghe pentru transferul lui Florin Ștefan au demarat de mai mult timp, dar cele două părți nu au ajuns încă la o înțelegere. Finanțatorul FCSB-ului a oferit inițial 300.000 de euro pentru fundașul stânga de 23 de ani, dar cei de la Sepsi vor un milion pentru cedarea fotbalistului. Ultima ofertă a latifundiarului din Pipera a fost de 400.000 de euro.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole