Florin Niță, despre concurența cu Ciprian Tătărușanu de la națională: ”Toată cariera lui l-am admirat”

Portarul formației Sparta Praga, Florin Niță, a vorbit despre concurența cu Ciprian Tătărușanu de la echipa națională a României înaintea meciurilor cu Suedia și Spania, ultimele din preliminariile Campionatului European din 2020. Fostul goalkeeper de la FCSB l-a lăudat și pe selecționerul Cosmin Contra, despre care a spus că a schimbat atmosfera din vestiar.

Florin Niță, despre concurența cu Ciprian Tătărușanu de la națională: ”Mă simt foarte bine când apără bine”

”Mă simt foarte bine când Tătărușanu apără bine. Suntem colegi și știm cât de greu ne este la fiecare antrenament. Stăm tot timpul împreună și suntem foarte buni prieteni. Eu m-am bucurat mult pentru Ciprian că a avut acele intervenții atunci cu Spania și nu numai”, a spus portarul Slaviei Praga pentru prosport.ro.

”Toată cariera lui l-am admirat și îl admir și de acum înainte. Am fost colegi și știu ce om este, l-am cunoscut personal și nu pot decât să mă bucur când are intervenții foarte bune. E un băiat super”, a mai declarat Florin Niță despre concurența pe care o are cu Ciprian Tătărușanu la echipa națională a României.

”Contra este un foarte bun motivator”

”Ce vorbim noi înaintea de meciuri nu pot să-ți spun pentru că ține de bucătăria noastră, dar Contra este un foarte bun motivator și cred că echipei naționale asta îi lipsea. Plus antrenamentele pe care le face, experiența pe care o are îl ajută. A antrenat în Spania, a jucat în Italia și Spania. Știe fotbal, ce să mai vorbim?”, a afirmat fostul portar de la FCSB.

Florin Niță consideră că prestațiile ”tricolorilor” s-au îmbunătățit în mandatul lui Cosmin Contra: ”Suntem o echipă unită din toate punctele de vedere. De când a venit la echipă domnul Contra, s-a schimbat total în bine fața echipei naționale. S-au obținut rezultate foarte bune împotriva unor echipe destul de mari. Cred că acum avem o șansă destul de mare, mai ales că jucăm acasă împotriva Suediei”.

Echipa națională a României va întâlni Suedia, vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, iar trei zile mai târziu va juca pe Wanda Metropolitano din Madrid, tot de la ora 21:45. Ambele întâlniri vor fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Pentru a se califica la Euro 2020, ”tricolorii” trebuie să învingă Suedia și să scoată un punct în Spania.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole