Fiul deputatului de Olt Gigel Știrbu, Călin, bate tot ce prinde: Un nou titlu de campion la tenis de câmp/ FOTO

Înregistrând succes după succes, fiul deputatului liberal de Olt Gigel Știrbu, Călin Știrbu, își urmează destinul sportiv pas cu pas, cu o încăpățânare care trădează semnele unui viitor mare campion la tenis de câmp.

Recent, el a punctat o nouă reușită, devenind campionul turneului ATC Elite ITF CUP (Târgu-Jiu), la simplu. În aceeași competiție el a fost finalist și la dublu băieți.

De altfel, el a urcat de mai multe ori pe podium la competițiile la care a participat, cel mai recent titlu de campion fiind obținut la Campionatele de vară U16, competiție la care s-a clasat pe locul I, atât la simplu, cât și la dublu, și la începutul acestui an.

Demne de semnalat mai sunt titlul de campion european cu echipa României la Tennis Europe Winter Cups by Head 2020 și titlul obținut anul trecut la turneul internațional de tenis de câmp Tennis Europe U16 Metropolitan Open Life, Cluj-Napoca.

În martie, anul acesta, a urcat și pe podiumul Federației Internaționale de Tenis, la turneul ITF juniori Kramfors Suedia.

Călin Știrbu se antrenează la București, unde este pregătit de Ștefan Pitian, Florin Mergea și Daniel Tudorache.

Sursa: olt-alert.ro – vezi articolul

Alte articole