Finanțări de 49 de milioane de lei pentru Cristești

Primarul comunei Cristești, Kovács Edit, a anunțat miercuri, 23 noiembrie, prin intermediul paginii personale de Facebook, că instituția pe care o coordonează a obținut, recent, patru finanțări, trei prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și una prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, care au o valoare totală de 49 de milioane de lei.

”Apar primele rezultate dintr-o serie nouă de cereri de finanțare depuse. Trei câştigate în cadrul PNRR: ”Eficientizare energetică clădiri rezidențiale multifamiliale din localitatea Cristești” – 37.929.497 de lei, ”Implementarea unor sisteme inteligente pentru îmbunătățirea serviciilor publice în Comuna Cristești” – 1.598.745 de lei, ”Elaborarea în format GIS a Planului Urbanistic General al Comunei Cristești, județul Mureș” – 467.656 de lei … şi unul prin Programul ”Anghel Saligny”: ”Modernizări stradale în satul Vălureni” – 9.062.906 de lei”, a informat Kovács Edit.

(Redacția)

Post-ul Finanțări de 49 de milioane de lei pentru Cristești apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole