Filip Moisil (PNL) și-a dat demisia din Consiliul Local. Rămâne membru PNL! VEZI ce spune despre DEMISIA de-amiază, FIX în pre-campania electorală!

Consilierul local Filip Moisil a demisionat din Consiliul Local. Acesta a fost prezent la ședința extraordinară de astăzi, și SUBIT a renunțat la funcția de consilier local. Se pare că Moisil este nemulțumit de modul în care funcționează PNL-ul la nivel local.

“Nu mă mai regăsesc în echipa de la Consiliul Local și de aceea consider că am luat cea mai bună decizie! Nu sunt supărat pe nimeni, dar eu văd și înțeleg un pic altfel politica. ”  – a declarat Filip Moisil

Reporter: – V-ați sfătuit cu cineva anume, înainte de demisie?

Moisil: – A, nu… nici vorbă! A fost o decizie personală.

Reporter: – De ce acum și NU în 2016?

Moisil: – Am văzut pe parcurs cum funcționează lucrurile și personal consider că altfel ar trebui să funcționăm!

Reporter: – Care e motivul supărării d-voastră?

Moisil: – V-am spus… modul de funcționare. De exemplu, erau întâlniri în care nu am fost chemat, înainte de ședințele de Consiliu Local… să fiu întrebat despre un subiect sau altul… și eu văd puțin altfel, toate lucrurile!

Reporter: – O să vă implicați în campanie de europarlamentare, alături de PNL?

Moisil: – Rămân simplu membru PNL și o să văd la momentul potrivit.. dar dacă e o echipă unde mă regăsesc, cu siguranță că mă voi implica!

Reporter: – În fostul PDL era mai bine?

Moisil: – Funcționam diferit și se ținea cont de părerea mea!

Reporter: – Da, dar au mai fost colegi care au plecat, în prag de alegeri: Vasile Moldovan, Alin Seserman…. acum, d-voastră! Și toți ați fost din fostul PDL!

Moisil: – Erau alte conjuncturi și fiecare a decis pentru el… poate erau justificate plecările lor, nu știu ce să zic. Eu asta am simțit: că la modul cum decurg lucrurile, nu mă mai regăsesc la momentul actual!

Reporter: – Au fost anumite proiecte unde ați votat alături de PSD… votul d-voastră a fost decisiv în vară, când PSD avea nevoie de două treimi… la proiectul cu Centrul Intermodal. De ce ași votat cu PSD-ul?

Moisil: – Acolo era vorba de niște terenuri, care trebuiau trecute în domeniul public și am considerat că NU are rost să ne opunem unui proiect european! PSD avea majoritatea oricum, la ședințele viitoare… dar la acel moment țin minte că NU ne-am întâlnit să stabilim exact cum să votăm ! Asta îmi amintesc!

Reporter: – Veți pleca la ALDE, la PSD?

Moisil: – Voi rămâne simplu membru PNL și mâine voi demisiona din Biroul Politic Municipal!

Reporter: – Mai sunteți angajat la Aquabis, că aveați o funcție de conducere?

Moisil: – Am renunțat în 2012 și de-atunci lucrez în mediul privat!

Reporter:- Doriți să mai fiți pe vreo listă de consilier local, în viitor?

Moisil:- Astăzi, dacă mă întrebați spun că nu… nu știu ce va aduce viitorul și cum vor decurge lucrurile. Personal, NU renunț la politică și o să mă implic alături de PNL.

Filip Moisil este al treilea fost PDL-ist care a anunțat că se retrage din focul bătăliilor electorale ce urmează. Astfel de anunțuri publice au mai făcut Sorin Hognnogi – primarul ne-mulțumit de poziționarea președintelui Klauss Iohannis la referendumul pentru familie! De asemenea, Vasile Silași primarul din Chiochiș a anunțat că NU se implică în europarlamentare, revoltat pe modul de comunicare cu conducerea de la nivel județean.

PDL-iștii NU funcționează cum trebe’ alături de PNL-iști! 2 primari care au spus că NU se implică-n alegeri!

Pe lista PNL ar urma Gabriel Urs (care a deisionat din PNL și a aderat Mișcării PLUS), Mihai Radu care NU mai activează în PNL și deține o funcție de manager și  la o multinațională și Mihai Sărmășan.

Cel mai probabil, în locul lui Filip Moisil va fi validat Mihai Sărmășan.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole