Fifor, ministrul Zero, confirmă că nu a făcut nimic pentru Arad

Ştiam, dar nu ne aşteptam să recunoască. Într-o postare pe o pagină de socializare, senatorul oltean pripăşit la PSD Arad, Mihai Fifor, a postat un material – ce a făcut Mihai Fifor pentru România. Este mai puţin important că „realizările” nu sunt mare lucru, în schimb este izbitor că niciun obiectiv dintre cele despre care vorbeşte nu este din Arad!

Prin aceste materiale, pesedistul Fifor recunoaşte că a fost Zero pentru Arad, deşi a ocupat multe funcţii în guvernele PSD în care putea să facă ceva pentru judeţul nostru. Este pe deplin înţeles de ce PSD, sub conducerea lui Fifor, a luat sub 10% la alegerile locale, de ce s-a făcut de râs la scorul uninominal la alegerile pentru primar.

Şi înţelegem foarte bine de ce a fugit de la Senat la Camera Deputaţilor. Ştie că arădenii sunt supăraţi şi PSD va lua un scor foarte mic la alegeri. Pentru că tot ce urmăreşte de fapt Mihai Fifor este o funcţie călduţă, cu privilegii şi venituri mari, pe care o foloseşte doar pentru el şi, din păcate, împotriva Aradului. Preţul plătit pentru funcţia sa este tăcerea totală atunci când baronii PSD din ţară vor să pună mâna pe banii Aradului, complicitatea cu Dragnea, Dăncilă şi alţii pentru ca banii munciţi aici să fie duşi acolo unde oamenii se mai lasă încă amăgiţi de PSD.

Comandat de PNL Arad, cod mandatar 11200025     

The post Fifor, ministrul Zero, confirmă că nu a făcut nimic pentru Arad appeared first on NewsAr.ro.

Sursa: NewsAr.ro – vezi articolul

Alte articole