Fetiţa de 11 ani dispărută din Dâmboviţa, a fost găsită moartă. Se pare că a fost răpită de un cetăţean străin

Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suţii, care vineri nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost găsită duminică, moartă.

UPDATE: Trupul copilei a fost găsit în nişte tufişuri şi ar prezenta urma de violenţă. Conform România TV, suspect în acest caz ar fi un cetăţean olandez.

Poliţiştii din Dâmboviţa au căutat-o pe fata de 11 ani din localitatea Gura Suţii, care vineri nu s-a mai întors acasă. Persoanele care au informaţii ce ar putea ajuta la găsirea ei sunt rugate să anunţe Poliţia sau să sune la 112.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a unei fete de 11 ani, din localitatea Gura Suţii, care vineri nu a mai revenit la domiciliu.

Mihaela Adriana Fieraru era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri, pantofi sport de culoare negru cu roşu.

Fata are 1,50 m înălţime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui, păr lung, castaniu.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea găsirii fetei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Sursa: romaniatv.net

Sursa: olt-alert.ro – vezi articolul

Alte articole