Festival naţional de dans, găzduit de Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte

Chiar în ziua alegerilor prezidenţiale, în Târgovişte, se va consuma un eveniment cultural de excepţie. Şcoala de Balet „Daniela Rotari” organizează cea de-a III-a ediţie a festivalului „The Secrets of Dance”. La acest concurs, găzduit de Teatrul „Tony Bulandra”, vor participa copii cu vârste între 4 şi 15 ani, de la şcoli şi cluburi de coregrafie din mai multe judeţe ale ţării.

Juriul festivalului este alcătuit din profesionişti de elită în artele dansului şi mişcării scenice. Preşedinte va fi profesorul coregraf Robert Mihael Zahariuc. Din acestă echipă de specialişti care va urmări cu atenţie evoluţia scenică a micilor artişti şi va decide în consecinţă, mai fac parte: prof. Florica Stănescu – de la Opera Naţională Bucureşti şi lect. univ. dr. Izabela Bostan – de la „Şcoala Armenească „Misakian-Kesimian”.

„The Secrets of Dance” va debuta la ora 10:00. La acest festival unic în România au fost invitaţi şi reprezentanţii autorităţilor locale şi mai mulţi oameni de cultură dâmboviţeni. Intrarea este liberă!

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole