FC Botoșani – FCU Craiova 1-1 – FOTO

FC Botoșani și FCU Craiova 1948 au remizat, scor 1-1, în etapa a zecea, după un meci cu ocazii imense. Moldovenii sunt pe locul al doilea, iar oltenii fac primul punct după două înfrângeri la rând în campionat.

Meciul a început cu ocazii mari, iar prima a ratat-o Van Durmen. A venit replica Botoșaniului, care a irosit prima șansă prin Florescu, iar apoi a mai avut una prin Sila, singur cu portarul.

După o primă repriză în care a ratat pe bandă rulantă, FC Botoșani a revenit schimbată pe teren, iar Craiova a deschis scorul după o oră de joc, prin șutul superb al lui Sidibe. Moldovenii și-au pierdut echilibrul, iar Raicea a avut o ocazie mare.

A urmat însă o fază controversată, când Roman a fost lovit cu piciorul în cap în careu, dar arbitrul nu a dat penalty. Același Roman a mai avut o șansă bună de a marca, iar Tîrcoveanu nu a fost nici el mai norocos.

Pe final, moldovenii au presat, dar Roman nu a putut să înscrie din lovitură liberă. A făcut-o însă Dawa, care a punctat cu capul în minutul 90. În prelungiri, oamenii lui Croitoru s-au aruncat în atac și au mai ratat două ocazii.

Botoșani – U Craiova 1948 s-a terminat 1-1, iar moldovenii sunt pe locul 2, în timp ce oltenii obțin primul punct după două înfrângeri.

The post FC Botoșani – FCU Craiova 1-1 – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole