FC Botoșani – CS Universitatea Craiova 0-0 – FOTO

CS Universitatea Craiova, aflată la primul meci de la revenirea tehnicianului Corneliu Papură, a remizat în deplasarea de la FC Botoșani, scor 0-0, în runda cu numărul 11 din Liga 1.

Debutul partidei a fost marcat de un episod extrasportiv. Istvan Kovacs trebuia să fie la centru, însă a fost înlocuit cu rezerva Bogdan Dumitrache, după ce a aflat că are coronavirus, chiar la stadion, cu 10 minute înaintea startului confruntării.

Primul act a aparținut gazdelor. Halkiadakis și Rodriguez nu au nimerit poarta lui Pigliacelli din poziții ofertante. Spre finalul reprizei, Nistor a fost și el aproape de gol. Șutul acestuia a fost blocat de Chindriș.

Oltenii au preluat controlul în repriza secundă, iar Căpățînă l-a pus la încercare pe Pap cu o execuție de la 25 de metri, reținută de goalkeeper-ul moldovenilor.

Tabela a rămas nemișcată până la final, în ciuda presiunii exercitate de juveți. Astfel, în cazul unei victorii luni cu Gaz Metan, FCSB se va desprinde în fruntea clasamentului la două puncte de Craiova.

1 victorie în 9 meciuri are Craiova pe terenul lui Botoșani, potrivit https://www.gsp.ro

The post FC Botoșani – CS Universitatea Craiova 0-0 – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole