Fata dispărută din Gura şuţii, căutată terestru şi din aer, cu drone şi un elicopter

Operațiune de amploare pentru căutarea copilei de 11 ani, din Gura Şuţii, care a dispărut ieri, în timp ce se întorcea acasă de la şcoală. Este răscolită toată zona din jurul comunei. Peste 120 de polițiști, cărora li s-au alăturat jandarmi și echipe de voluntari, scotocesc zăvoaiele și câmpurile învecinate localității, respectiv în Nucet, Perşinari, Sălcioara-Ghineşti, Sperieţeni şi Burduca.

Zona este periată și de la înălțime, cu drone și un elicopter. La fața locului s-a instituit un comandament alcătuit din procurori, criminaliști și autorități locale. Adriana Mihaela Ferariu locuia în cartierul de romi aflat la marginea comunei, pe drumul spre Nucet. Familia este disperată. Nu înțelege cine ar fi putut să-i facă rău fetiţei. În sat, se vorbeşte că ar fi fost răpită.

În momentul dispariției, Adriana Mihaela Ferariu era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, bluză cu mânecă lungă de culoare gri, pantofi sport de culoare negru cu roșu. Semnalmente: 1,50 înălțime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui, păr lung, castaniu. Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgentă 112.

Ca o coincidență stranie, şi polițiștii bucureșteni desfăşoară acțiuni de căutare a unei minore, tot de 11 ani, care locuia în sectorul 3. Fata a dispărut fără urmă de miercuri, iar părinții cred că a fost răpită.

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole