Fanii lui Dinamo au aruncat cu paharele de bere după Ovidiu Hațegan. “Hoțule!” VIDEO EXCLUSIV

Dinamo și CFR Cluj au intrat la cabine la egalitate, 0-0, după o primă repriză în care formația lui Dusan Uhrin a solicitat o lovitură de la 11 metri, după un presupus henț. În momentul în care cei 22 de jucători și brigada de arbitri intrau în tunelul ce duce spre vestiare, suporterii dinamoviști au aruncat cu pahare înspre centralul Ovidiu Hațegan, nemulțumiți de decizia luată în finalul reprizei.

Suporterii lui Dinamo au aruncat cu un pahar către Hațegan

Prima repriză a meciului dintre Dinamo și CFR Cluj nu a oferit multe ocazii de poartă, dar a consemnat două momente controversate. Primii care au solicitat penalty au fost clujenii, după ce Valentin Costache a căzut în careu după un duel cu Filip Mrzljak, nepenalizat de Ovidiu Hațegan.

Înaintea pauzei, dinamoviștii au avut o acțiune în careul advers, iar mingea l-a lovit în zona brațului pe unul dintre fundașii clujeni. La fel ca în faza din debutul meciului, centralul Hațegan a lăsat jocul să continue, spre nemulțumirea suporterilor prezenți pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. În momentul în care cele două formații și brigada de arbitri se îndreptau către tunelul ce duce la vestiare, ultrașii au aruncat cu un pahar de bere spre arbitru.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparținut celor de la Dinamo. După o centrare trimisă de Mrzljak, Robert Moldoveanu a reluat cu capul spre poarta lui Arkauskis, care a avut un reflex excelent și a trimis mingea în bara transversală, apoi a reținut-o.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole