Fanii Craiovei au dat drumul la torțe și fumigene în Polonia la meciul cu Zorya! Oltenii au fost evacuați din stadion. Video exclusiv

Suporterii olteni au aprins mai multe torțe și fumigene pe stadion, însă finalul a fost trist pentru că au fost evacuați de forțele de ordine din arenă.

Fanii Craiovei au dat drumul la torțe și fumigene în Polonia la meciul cu Zorya

Fanii Universității Craiova au aprins mai multe torțe și fumigene în deplasarea din Polonia la meciul cu Zorya, însă au fost evacuați ulterior din stadion de către forțele de ordine.

Nici jocul echipei nu a fost un motiv de bucurie pentru suporteri, Zorya dominând autoritar prima repriză și marcând un gol imediat după reluarea meciului.

După confruntarea cu Zorya, pentru Universitatea Craiova o să urmeze derby-ul orașului cu FC U Craiova, care se anunță mai aprig ca niciodată după declarațiile lui Adrian Mititelu.

Sorin Cârțu atrăgea atenția asupra meciului cu Zorya

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, a atras atenția asupra meciului cu Zorya, explicând că pentru fotbaliștii ucraineni poate fi o motivație în plus situația din Ucraina:

„Așteptăm meciul de mâine, să vedem ce rezultat vom obține. Noi sperăm să avem un rezultat care să ne dea speranțe pentru retur.

Din punctul meu de vedere, partida va fi foarte dificilă. O să întâlnim un adversar compleșit de anumite frustrări, care trece prin anumite tragedii.

Astfel de tragedii pot să te facă să te concentrezi și să te responsabilizezi. Adversarul pe care îl întâlnim mâine va fi unul foarte bine montat, pentru că este un prilej pentru ei să își ofere niște momente de bucurie. Orice s-ar întâmpla ei nu pot să trăiască un rezultat pozitiv cu exuberanță”.

„Este un popor încercat, care trece printr-o tragedie majoră. Eu nu l-aș considera un avantaj ( n.r. faptul că Zorya Luhansk nu a mai jucat un meci oficial din decembrie).

Au un antrenor olandez, care a refăcut echipa cu jucători tineri. Pentru ei este un prilej să intre într-o competiție internațională, să se audă despre o echipă din Ucraina”, a mai spus Sorin Cârțu.


Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole