FANATIK i-a cerut lui Roger Federer un sfat pentru Halep înaintea finalei cu Serena, de la Wimbledon: “Ai mentalitate de ÎNVINGĂTOR, Simona!”

Roger Federer l-a învins pe Rafael Nadal în semifinale la Wimbledon şi s-a calificat în ultimul act, unde îl va întâlni pe Novak Djokovic. După meci şi declaraţiile date jurnaliştilor în legătură cu partida sa, extrem de fericit de victoria obţinută în întâlnirea 40 a “FEDAL”, Roger a avut amabilitatea să îi ofere un sfat Simonei Halep pentru finala de sâmbătă, la solicitarea FANATIK.

Roger Federer, mesaj pentru Simona Halep înaintea finalei cu Serena Williams, la solicitarea FANATIK

 “Roger, în 2003, câștigai primul tău Wimbledon, ce coincidea şi cu primul turneu de Mare Șlem cucerit. Pentru Simona Halep, care joacă sâmbătă prima ei finală la Wimbledon, eşti un model. Ce sfat i-ai da înaintea meciului cu Serena?”, l-am întrebat pe Federer.

Roger a zâmbit şi a răspuns pozitiv solicitării FANATIK, aflat de două săptămâni la Londra: “Să încerce să câștige! 🙂 Trebuie să ai mentalitate de învingător, nu? Nu poți să te gândești la lucruri de genul: “Gata, sunt în finală”, e de ajuns sau “Joc împotriva Serenei, n-am nicio șansă”. Dacă vei gândi așa, cu siguranță pierzi. Trebuie să ai mentalitatea de învingător. Să realizezi că meriți să fii aici, ți-ai câștigat acest drept. Nu poți să ajungi în finala de la Wimbledon jucând aşa şi-aşa. De asemenea, Simona trebuie să savureze momentul, dar asta poate să o facă numai după ce câștigă. Trebuie să fie concentrată la maximum, să nu fie depășită de importanța evenimentului. Este bine însă că ea a câștigat deja un turneu de Mare Șlem. Știe ce are de făcut în acest moment, iar asta e grozav.”

  • 8 titluri la Wimbledon are Roger Federer în întreaga carieră, o victorie cu Novak Djokovic putând fi al 9-lea
  • 20 de trofee de Grand Slam a cucerit Roger Federer 

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole