Facebook – patria frustraților

Pe Facebook, există zeci de feluri de frustrați, însă din punctul de vedere al afișării studiilor la profil, există două tipuri:

1. Frustrații grandomani – ăia care își trec la profil facultăți despre care nu știu nici măcar pe ce stradă sunt, dar le trec pentru că (cred ei) fac impresie, bineînțeles proastă când le vezi postările care îi dau de gol.

2. Frustrații îngâmfați – ăia care se laudă cumva cu lipsa lor de studii, scremându-se să pozeze în mari învățați la „ȘCOALA VIEȚII”.

(Atâta timp cât completarea studiilor la profil, nu este obligatorie, e limpede că cine o face, o face voluntar și cu un scop anume, iar dacă îndeplinește una din condițiile de mai sus, patologia e clară!)

Pe ăștia cu „ȘCOALA VIEȚII” la profil, vreau să vă întreb: voi unde faceți întâlnirea de 10, 20, 30… de ani de la absolvire? Pe maidan? Și cine strigă catalogul? Sectoristul? Întreb pentru viitorii candidați la aceste studii.

Măi băieți și fete, „școala vieții”, e una, școala, e alta! Școala vieții, nu se termină niciodată, însă doar ȘCOALA, te poate ajuta să dai vieții clasă!


Un editorial de Robert Stancu. Vezi toate editoriale aici.

Alte articole