EVENIMENT | Spectacol incendiar la Sala Polivalentă din Botoșani! Ștefan Bănică a ridicat publicul în picioare – FOTO&VIDEO

Joi seară, botoșănenii au avut șansa de a vedea pe scena Sălii Polivalente din municipiul Botoșani, unul dintre cele mai grandioase show-uri din ultimii ani. Artistul Ștefan Bănică jr. și band-ul său au făcut un spectacol de zile mari în sala ocupata la maxim de spectatori de toate vârstele. Energia artistului a ajuns până la inimile celor prezenți, care au aplaudat în picioare, au dansat și au cântat o dată cu Ștefan Bănică. Decorul electrizant, umorul care a presărat parcursul reprezentației și veselia debordantă au fost elemente menite să creeze succesul unui artist îndrăgit de publicul de toate vârstele.

Ștefan Bănică jr. este un actorcompozitorinterpretregizor, producător și moderator TV român. Având o carieră de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai complecși și apreciați artiști din România.

A susținut mii de concerte[1][2], stabilind adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție de peste 15 ani.

A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.

Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant.

The post EVENIMENT | Spectacol incendiar la Sala Polivalentă din Botoșani! Ștefan Bănică a ridicat publicul în picioare – FOTO&VIDEO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole