EVENIMENT | Mii de botoșăneni s-au bucurat de muzică și voie bună în prima zi de distracție prilejuită de deschiderea Parcului de agrement Cornișa – FOTO&VIDEO

Manifestările legate de deschiderea Parcului de agrement Cornișa au strâns laolaltă peste 15 mii de botoșăneni . După ceremonia de tăiere a panglicii și plecarea oficialilor, s-a dat startul distracției de trei zile la Cornișa. La ora 12.00, a avut loc o paradă a mascotelor, a urmat un spectacol de teatru pentru copii, precum și  un program de muzică și dans pentru cei mai mici.

Seara a venit rândul celor de la Sound of Boney M ft Sheyla Bonnick., care au electrizat atmosfera, după care Holograf a ținut un concert de zile mari, antrenând publicul să cânte la unison..

Sâmbătă, 18 MAI,de la ora 18.00 la  24.00 vor fi responsabili cu atmosfera FILARMONICA BOTOȘANI, SHIFT, SORE, DJ RYNNO feat SYLVIA , IOANA IGNAT& BAND

The post EVENIMENT | Mii de botoșăneni s-au bucurat de muzică și voie bună în prima zi de distracție prilejuită de deschiderea Parcului de agrement Cornișa – FOTO&VIDEO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole