EVENIMENT | A fost inaugurat cel mai mare parc de agrement din Moldova – FOTO&VIDEO

Vineri, a fost inaugurat cel mai mare parc de agrement din regiunea Moldovei, în prezența numeroasă a oficialităților locale, oameni afaceri, parlamentari. Cel care a tăiat panglica a fost primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Alături de acesta au participat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, parlamentari PNL, PSD, fostul primar Ovidiu Portariuc, numeroși oameni de afaceri.
Cel mai mare parc de agrement din Moldova vine cu ofertă impresionantă pentru cei care doresc să se recreeze, parc acvatic, heleşteu, râu artificial pentru rafting, amfiteatru în aer liber, terenuri de sport, un patinoar, bazin contracurent, pereţi pentru escaladă şi saune, piscine interioare şi exterioare, parc agrement pentru copii, sală de fitness.
Deschiderea oficială este marcată de trei zile de muzică bună, numeroși artiști în voga asigurând voia bună a celor prezenți.

 

The post EVENIMENT | A fost inaugurat cel mai mare parc de agrement din Moldova – FOTO&VIDEO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole