Este sau nu Ibănești în România ?

Printre comunele unde autoritățile locale se implică în luarea de măsuri împotriva răspândirii Coronvirusului este și Ibăneștiul, în frunte cu edișul șef, primarul Dan Vasile Dumitru. Mai mult decât atât, cei aflați în autoizolare, se și mră de cât de bine sunt trtați, după cum afirmă Mugur Gorea, reprezentantul Asociației Culturale Amphion într-o postare pe Facebook.

„Eu nu mai înțeleg nimic. Sunt de șapte zile în autoizolare oficială, împreună cu soția, la Ibănești, și încă mă mir – sunt absolut impresionat de comunitatea asta. În primul rând, zilnic primim o masă caldă și alimente de strictă necesitate, prin grija administrației locale. Am înțeles că suntem, pe raza comunei, peste 50 de izolați înregistrați și fiecăruia le sunt duse personal aceste pachete de către primar sau viceprimar, în fiecare zi.

În al doilea rând, zilnic ne verifică șeful de post sau cineva de la poliția din Ibănești – pentru a vedea dacă respectăm
procedurile și dacă suntem în regulă și dacă știm cât e amenda în caz că ne trece prin cap să ne luăm tălpășița.

În al treilea rând, zilnic ne sună unul dintre tinerii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ibănești, să ne întrebe dacă avem nevoie de ceva și dacă pot să ne ajute cu cumpărături sau orice altceva.

Eu nu mai înțeleg nimic: este sau nu Ibănești în România?”, spune Mugur Gorea.

 

Post-ul Este sau nu Ibănești în România ? apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole