Este important ca fiecare elev şi cadrele didactice să dea dovadă de maximă atenţie

Deputata PSD de Dâmboviţa Carmen Holban a transmis, la început de an şcolar, tuturor elevilor dâmboviţeni, cadrelor didactice şi părinţilor, un mesaj optimist şi de încredere.

Parlamentara îi critică pe actualii guvernanţi, care nu au reuşit să asigure condiţii optime, sigure, pentru acest nou început, dar spune că revenirea la şcoală, după aproape şapte luni, este absolut necesară, ţinând cont de faptul că numai în acest cadru instituţional aspiraţiile de viitor ale elevilor pot fi realizate.

„Îi asigur pe profesorii şi învăţătorii dâmboviţeni de tot sprijinul meu în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Veţi găsi mereu uşa mea deschisă pentru dumneavoastră! De asemenea, părinţilor şi bunicilor celor mici şi mari le doresc multă sănătate şi putere de muncă, pentru a le asigura elevilor toate cele trebuincioase!

Sunt sigură că elevii şi părinţii lor vor realiza la adevărata valoare că anii de şcoală sunt vitali pentru viitoarea realizare profesională şi personală, iar copiii se vor implica la un nivel înalt, ca şi până acum, în anul şcolar ce a început.

Mulţumesc cadrelor didactice pentru eforturile deosebite făcute în acest debut al anului şcolar, precum şi pentru strădania lor în a-i pregăti pe copii, ştiut fiind faptul că dascălul este al doilea părinte al elevilor! Părinţii şi bunicii trebuie să aibă încredere în copii şi nepoţi, să le insufle drag, curaj şi pasiune pentru învăţat, astfel încât să-şi ducă la bun sfârşit şi cu rezultate foarte bune activitatea şcolară din acest an.

Este foarte important ca fiecare elev şi cadrele didactice să dea dovadă de maximă atenţie în acest an şcolar, deoarece orice sincopă va avea ca efect suspendarea cursurilor sau trecerea în regim de predare online, ceea ce nu ar fi de dorit pentru un proces educaţional de calitate. Urez mult succes tuturor în noul an şcolar, elevi, dascăli, părinţi, bunici, directori, autorităţi locale”.

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole