Epigenetica și vindecarea cancerului. Revelațiile profesorului Adrian Restian

Epigenetica este un domeniu de cercetare aflat la granițele cunoașterii.

Într-o definiție mai pe înțelesul tuturor, putem spune că Epigenetica studiază felul în care mediul înconjurător schimbă comportarea genelor influențând astfel modul în care celulele le decodifică. Prin mediu înconjurător înțelegem spațiul în care trăim, hrana pe care o mâncăm, interacțiunile exterioare de orice tip care generează în noi emoții și gânduri.

Profesorul Adrian Restian (premiat de două ori de Academia Română pentru activitatea sa științifică), pe care l-am avut invitat în această emisiune, vorbește despre un așa-numit Pianist Epigenetic care cântă la clapele ADN-ului nostru și căruia noi îi dăm partitura, fie că știm, fie că nu știm.

Cu alte cuvinte, modul în care evoluăm, starea de bine sau bolile cu care ne confruntăm au legătură cu “muzica’ pe care o creăm permanent și pe care i-o dăm Pianistului Epigenetic să o interpreteze în sala de concerte a Sistemului nostru genetic…

În concluzie, noi suntem cel mai adesea cauza problemelor cu care ne confruntăm (inclusiv cancerul), dar putem fi și soluția acestora. Depinde de partitura pe care o scriem zi de zi, minut de minut.

Mai multe despre acest subiect interesant veți putea afla urmărind cele 10 minute de interviu.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


DACIA ART: https://dacia-art.ro/73-car-i-de-tiin-a-i-spiritualitate

The post Epigenetica și vindecarea cancerului. Revelațiile profesorului Adrian Restian first appeared on Cunoaste lumea.

Sursa: CunoasteLumea.ro – vezi articolul

Alte articole