Emy Alupei, lacrimi de fericire. Cântăreața a dat vestea cea mare: “Prima mea…”

Tânăra în vârstă de 22 de ani s-a făcut remarcată prin stilul său nonconformist, dar și mulțumită aparițiilor TV, pasiunea sa cea mai mare fiind muzica.

De altfel, Emy Alupei chiar a participat la emisiunea X Factor, în anul 2016. De atunci a lansat mai multe piese muzicale, toate putând fi ascultate pe canalul ei de Youtube.

Acum, fosta concurentă de la Antena 1 este în culmea fericirii. Ultima sa piesă a ajuns la radio, lucru care a emoționat-o până la lacrimi.

Emy Alupei, emoționată peste măsură. Care e motivul

„Prima mea difuzare pe radio! Mulțumesc din toată inima. Sunteți cei mai tari! Liza, Fere, voi sunteți inima mea. 

Vă mulțumesc din tot sufletul!”, este mesajul lăsat de Emy Alupei pe Instagram, legat de o filmare în care își ține fața în palme de emoții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emy Alupei (@emyalupei)

Este vorba de piesa „Alien”, lansată de fosta concurentă de la „Splash! Vedete la apă” în urmă cu numai o zi, de aici și lacrimile care au curs pe obrajii vedetei.

Fanii sunt extrem de încântați de noua melodie, dar mai ales de evoluția tinerei, care a reușit să-și pună în valoare calitățile vocale, lucru remarcat inclusiv de vedete autohtone.

„Bravo fată💚💚🏆🏆 ma bucur pentru tine”, i-a scris Rikito de la „Chefi la cuțite”. Aceeași reacție a avut-o și Anca Bucur, cunoscută ca Miss Fitness.

Emy Alupei, evoluție muzicală. Când s-a lansat în industrie

Emy Alupey nu va uita data în care și-a ascultat pentru prima oară piesa la radio, dar nici începuturile sale. S-a lansat în urmă cu câțiva ani, primul disc single, „Hate”, avea să fie ascultat pe 3 iulie 2018. Ulterior, a semnat un contract cu o casă de discuri cunoscută.

Cântecul „Nu uita” este unul care s-a bucurat de succes, la fel și videoclipul care, în momentul de față, are peste 13 milioane de vizualizări. În 2019 a lansat piesele „Moldoveanca Haladită”, „Lasă Să Mă Doară” și „Fata Lu’ Tony Montana”.

Mai târziu au urmat altele, dar și participarea în competiția sportivă Survivor România, care i-a adus mai multă notorietate. Artista a fost concurentă și la „Bravo, ai stil!”, sezonul 7, dar și la „Splash! Vedete la apă”, unde a ajuns în finală.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole