Eliminare la Survivor România 2023. Războinicul care pleacă acasă la ediția din 25 ianuarie

Survivor România 2023 revine cu o nouă ediție în această seară, 25 ianuarie, în care va avea loc o eliminare. Un concurent din echipa Războinicilor va părăsi competiția în această săptămână.

Survivor România 2023, ediția din 25 ianuarie. Un concurent de la Războinici va pleca acasă

În ediția difuzată pe 24 ianuarie 2023, Faimoșii și Războinicii s-au luptat în Jocul pentru Imunitate, care a fost câștigat de echipa roșie cu 10–6.

Bianca Patrichi este cea care a adus punctul decisiv, iar DOC a câștigat totemul imunității pentru tribul Faimoșilor. Concurenții din echipa roșie s-au bucurat de un consiliu liniștit.

Astfel, Războinicii au fost nevoiți să facă nominalizări, iar astăzi telespectatorii vor afla cine este cel sau cea care va părăsi competiția.

Alin Chirilă și Alexandra Porkolab au obținut colanele de imunitate, așa că ei nu au putut fi nominalizați de coechipierii lor.

Andrei Neagu a fost votat pentru eliminare de întreaga echipă. Codruța Began a fost nominalizată de Alexandra Porkolab, în timp ce Alin Chirilă l-a propus pe Răzvan Danciu spre eliminare.

După consiliul de seara trecută, în tribul Războinicilor există apar noi tensiuni. Înainte de a începe un conflict cu coechipierii săi, Codruța Began recunoaște că se aștepta să fie nominalizată spre eliminare și de data aceasta.

Războinica a fost propusă spre eliminare și săptămâna trecută, însă Maria Lungu este cea care a părăsit competiția.

“Mă așteptam să fiu nominalizată din nou”, va spune Codruța Began în ediția din această seară.

În această seară, cele două triburi vor disputa Jocul pentru Recompensă. Traseul va fi unul pe apă, după cum reiese și în promo-ul noului episod.

Consiliul va fi unul cu suspans pentru concurenți, mai ales pentru cei nominalizați să părăsească emisiunea.

“Pentru tine, Survivor se încheie în această seară”, îi va spune Daniel Pavel unuia dintre cei nominalizați.

Survivor România 2023 se poate urmări la Pro TV sau pe voyo.ro, începând cu 20:30. Emisiunea este difuzată de luni până miercuri, iar acest sezon este plin de surprize atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori.

Telespectatorii vor afla astăzi cine este războinicul care a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole