Elevi chiulangii, duși la ore de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară

Vineri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni împreună cu polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au organizat mai multe acțiuni în localitățile Trușești, Albești și Todireni, pentru prevenirea absenteismului școlar.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 27 de persoane, 5 unități școlare și 6 agenți economici din proximitatea acestora.

De asemenea, au fost identificați 2 elevi care nu se aflau la orele de curs, fiind transmise informări către unitățile de învățământ la care erau înscriși, în vederea monitorizării și luării măsurilor necesare.

În zilele de 21 și 22 ianuarie, în cadrul activităților desfășurate pe raza întregului județ au fost aplicate 249 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 130.000 de lei.

The post Elevi chiulangii, duși la ore de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole