EDUCATIE | Veşti proaste pentru elevi! Ministrul Educaţiei anunţă “vacanţe mai puţine”

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a confirmat că elevii vor avea mai puţine vacanţe după schimbarea structurii anului şcolar.

Elevii ar putea avea vacanțe mai scurte și mai puține, după ce ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a anunțat că intenționează să schimbe din nou structura anului şcolar, începând din această toamnă.

“Două schimbări am făcut în patru luni și anume noua metodologie pentru manuale și noua structură a anului școlar. Pentru că semestrul I era franjurat (…) Semestrul se încheie pe 21 decembrie și semestrul II începe după trei săptămâni de vacanță și are o vacanță de două săptămâni în perioada sărbătorilor de Paște!”, a spus ministrul.

Copii s-ar întoarce în luna ianuarie la şcoală direct în semestrul 2. Aceștia ar avea vacanţa de primăvară de două săptămâni şi vacanţa de vară care începe în iunie.

Astfel, elevii vor putea avea vacanțe mai puține și mai scurte, astfel: vacanţă de iarnă, de două săptămâni, în loc de 3 săptămâni; vacanța de primăvară, de două săptămâni, iar vacanța de vară de 3 luni, dar fără să mai existe vacanța intersemestrială de o săptămână.

The post EDUCATIE | Veşti proaste pentru elevi! Ministrul Educaţiei anunţă “vacanţe mai puţine” appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole