Edi Iordănescu n-a venit la stadion la meciul Dinamo – Gaz Metan! Tehnicianul îi calcă pe urme lui Dan Petrescu. EXCLUSIV

Antrenorul Edi Iordănescu n-a venit la stadion la meciul Dinamo – Gaz Metan, din etapa a 13-a, ultima a turului din Casa Pariurilor Liga 1. Tehnicianul medieșenilor este suspendat după ce a răbufnit la finalul meciului pierdut cu CFR Cluj, scor 3-0, la adresa arbitrului Istvan Kovacs.

Edi Iordănescu n-a venit la stadion la meciul Dinamo – Gaz Metan

Edi Iordănescu a făcut deplasarea la București cu lotul celor de la Gaz Metan Mediaș, dar a luat decizia de a nu veni la stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, mai ales că nu ar avea voie să stea pe banca tehnică și să meargă la vestiare, după ce a fost suspendat pentru două jocuri în urma criticilor pe care i le-a adus lui Istvan Kovacs fupă întâlnirea cu liderul CFR Cluj.

Antrenorul Gazului a hotărât să rămână la hotelul unde este cazată delegația medieșeană și va urmări meciul la televizor. Cel mai probabil, el va ține legătura telefonic cu oamenii aflați pe banca de rezerve și va da indicațiile necesare. Edi Iordănescu consideră injustă suspendarea sa și a mai decis ca pentru o perioadă nedeterminată să nu mai iasă în spațiul public decât în situațiile în care regulamentul îl obligă.

Edi Iordănescu în timpul unei conferințe de presă la Gaz Metan Mediaș

Petrescu a stat la hotel la derby-ul FCSB – CFR Cluj

Edi Iordănescu nu este singurul antrenor român care în acest sezon a decis să nu meargă la stadion alături de echipa sa. Tehnicianul formației CFR Cluj, Dan Petrescu, a stat tot la hotel la derby-ul cu FCSB din etapa a zecea, după ce a fost suspendat patru jocuri în urma scandalului făcut la întâlnirea cu Astra Giurgiu.

Partida Dinamo București – Gaz Metan Mediaș, din etapa a 13-a, ultima a turului din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa vineri, de la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole