Ecoaqua nu are vreo legătură cu așa zisa avarie de pe str. Dobrogei – invocată de un pretins ziarist

Traficul pe str. Dobrogei nu a fost restricționat de avarii la rețeaua de apă a Ecoaqua – cum pretinde in așa zis ziarist, probabil din cauza oboselii / la ore târzii.

Pe strada Dobrogei între intersecția acesteia cu str. Sf. Nicolae și Independenței s-a lucrat de două zile la racordarea conductei de apă ce va lega fântânile arteziene la rețeaua de alimentare principală, respectiv la o conductă cu diametrul de 300 mm. Este clar că Ecoaqua nu dispune de betoniere, camioane sau buldoexcavatoare – ca în fotografii – acestea aparținând execunantului lucrărilor la Centrul Civic.

Lucrări de realizare a rețelei de apă și canalizare la noul Centru Civic din Călărași

 

Totodată lucrările de branșare la rețeaua de apă au fost suplimentate de branșamentul la canalizare, aceasta fiind necesară pentru ca debitul de apă pluvială să aibă unde să fie dirijat de pe domeniul public. Nimeni din lucrătorii Ecoaqua nu au participat la lucrare ci aceasta a fost efectuată de firma ZMC Trading. De altfel se pot observa că lucrătorii nu sunt echipați standard, specific Ecoaqua. Trebuie remarcat că nu Ecoaqua a creat restricțiile de circulație din zonă și nu există nici o avarie la rețeaua lor, dovada fiind fotografiile efectuate de noi. 

Se poate observa clar că racordarea la canalizare a fântânilor arteziene de vizavi de fostul sediu al primăriei au presupus lucrări. Așadar avaria nu există la Ecoaqua ci în scrierile ziaristului obișnuit să informeze după cum bănuiește…

Post-ul Ecoaqua nu are vreo legătură cu așa zisa avarie de pe str. Dobrogei – invocată de un pretins ziarist apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole