Eco Provider,  firma băimăreană cu solarii pentru toți clienții. Interviu în exclusivitate cu patronul firmei, Buciuman Marius !

Eco Provider,  firma băimăreană cu solarii pentru toți clienții. Interviu în exclusivitate cu patronul firmei, Buciuman Marius !

Eco Provider Call center: 0746.42.24.24, 0747.42.24.24 (luni – vineri, 08:00 – 17:00, sambata 08:00 – 13:00)

Eco Provider s-a lansat pe piața locală în urmă cu nouă ani, iar de aproximativ cinci ani și-a făcut un nume și  pe plan național. Solariile livrate se găsesc în variante profesională  sau hobby,acestea  respectă toate cerințele și standardele de calitate , toate detaliile se găsesc pe  site-ului https://www.ecoprovider.ro/. O facilitate pusă la dispoziția clienților este transportul gratuit dar și posibilitatea achiziționării produselor în rate.

“Afacerea noastră a început acum nouă ani pe plan local ,  în prima fază, după care ne-am extins, astfel, de aproximativ cinci ani  facem transport în regie proprie oriunde la nivel național. Au fost peste 16.800 de solarii livrate în ultimii doi ani la nivel național . Lucrăm cu două hale de producție, una în Baia Mare iar cea de-a doua în Cicîrlău, respectiv o parte din componente se fac în Baia Mare, iar restul în Cicîrlău. Anul trecut am fost pe primul loc în topul firmelor din Maramureș iar acum doi ani pe locul 3 , respectiv în 2019 pe locul 3 iar în 2020 pe locul 1 iar acum , la cum arată cifrele contabile cred că o să ne păstrăm și menținem pe locul 1 -încă trei ani de acum încolo.

În prezent avem 13 angajați din care 3 șoferi și alte 10 persoane angrenate în procesul de producție.  Transportul este gratuit oriunde în țară  pentru solariile profesionale , deoarece venim în sprijinul clienților . Acestea sunt structuri foarte ușoare , spre deosebire de cele hobby , de aceea ne dorim ca clienții să aleagă gama profesională pentru că sunt foarte rezistente la factorii corozivi,   și totodată,  au un avantaj sub aspectul flexibilității, structurile de duraluminiu sunt mai flexibile ca țeava neagră sau țeava zincată , de aceea și  încărcările  de zăpadă sunt cu 15 % mai mari decât la țeava zincată.

 Termenul de livrare  este scurt, între 3 si 7 zile lucrătoare,  dar am avut cazuri de livrare   pentru a doua zi.

Începând din primăvară am crescut prețurile cu 15 % atât pe gama profesională cât și pe cea de hobby și de aceea nu vor mai fi majorări în sezonul următor,  începând din ianuarie 2022.

Peste 99% dintre clienții noștri sunt persoane fizice, noi ne adresăm clienților “casnici” care își achiziționează un  solar pentru producția proprie , de familie, prea puțin ne adresăm celor care fac o afacere  din vânzarea de legume și administrează suprefețe mari, anul acesta am livrat 3.183 de solarii . Printre ultimii clienți ai anului 2021 a fost si un fost prim-ministru care a transformat politica în agricultura de familie.

Doresc să transmit tuturor  Sărbători fericite și să investească cu mult curaj într-un solar deoarece  avantajele sunt multiple, ocupă într-un mod plăcut timpul iar rezultatul se vede toamna când pe masă vor  avea legume praspete și sănătoase”, a  menționat patronul firmei Eco Provider, Buciuman Marius

 

 

 

 

Sursa: JurnalMM.ro – vezi articolul

Alte articole