Echipaj de Poliție implicat într-un accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva

Luni, un echipaj de poliție format din doi agenți de poliție și un elev al al Școlii de Poliție,  în timp ce se deplasa cu autospeciala de poliție pe DJ 687, pe sensul de mers Deva spre Hunedoara, la un eveniment sesizat prin 112, ajungând în zona Cristur, a fost implicat într-un accident rutier.

Autospeciala circula pe banda doi, și a fost acroșată de un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 73 de ani, care a pătruns pe DJ 687 venind de pe un drum secundar din partea dreaptă a sensului de mers și nu ar fi dat prioritate de trecere echipajului de poliție.

„În urma acestui eveniment autospeciala poliției a fost proiectată pe sensul opus de mers unde a fost tamponată frontal de catre un alt autoturism condus de către un barbat în vârstă de 46 de ani din comuna Băcia, județul Hunedoara. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unui agent de poliție, a elevului și a bărbatului în vârstă de 73 de ani, care au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat IPJ Hunedoara

Sursa: ZHD.ro – vezi articolul

Alte articole