Echipa PNL Harghita pentru Consiliul Județean: Oameni capabili care, cu siguranță, nu vă vor dezamăgi

PNL Harghita vine în fața dumnevoastră cu o echipă de oameni capabili, care cu siguranță vă vor urmări interesele în Consiliul Județean.

Putem spune că echipa noastră îmbină experiența cu elanul tineresc. Avem în echipa noastră oameni care au făcut ceva pentru județul în care trăim, dar și care vor să se pună la dispoziția dumneavostră, să se dedice muncii pentru un județ mai frumos, mai curat, mai atractiv, mai civilizat.

Un județ care să ofere șanse fiecăruia, locuri de muncă, siguranță, un județ în care tinerii să rămână, să-și găsească un rost aici, acasă.

De aceea vă rugăm să acordați încrederea dumneavostră echipei noastre, formată din oameni cu experiență sau cu elan tineresc, atât femei cât și bărbați. Însă toți animați de cele mai bune gânduri și intenții pentru județul nostru. Oameni care au dovedit până acum fiecare la locul său că poate. Și care cu siguranță nu vă vor dezamăgi.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată nouă!

P.N.L. Harghita va milita în Consiliul Județean pentru:

– instituţii de învăţământ cu o dotare corespunzătoare şi cu condiţii decente de desfăşurare a activităţii, dotarea școlilor cu microbuze moderne;

– asigurarea siguranţei cetăţeanului, care să cuprindă cel puţin iluminatul  nocturn şi servicii de pază şi protecţie (poliţie comunitară);

– servicii de asistenţă socială pentru persoanele aflate în situaţii de dificultate;

– servicii medicale, într-o structură minimă obligatorie pentru întreaga populație;

– infrastructură funcţională;

– accesul la cultură prin dotarea și finanțarea instituțiilor de cultură;

– atragerea de fonduri europene pentru proiecte de infrastructură majoră;

– constituirea de parcuri industriale, mai ales în zone ale județului defavorizate;

– investiții în turism și agroturism, pentru că județul nostru are un mare potențial în acest domeniu;

– sprijinirea tuturor cultelor religioase în mod echitabil;

– sprijinirea activităților sportive de masă;

– intensificarea eforturilor pentru demararea lucrărilor la „Autostrada Unirii” pe tronsonul ce tranzitează județul nostru.

– creșterea transparenței administrative și a implicării cetățenilor în procesul decizional;

– sprijinirea economiei locale prin colaborări în domeniul economic cu companiile locale;

– sprijinirea fermierilor locali;

– modernizarea transportului public;

Vom milita pentru o strategie de dezvoltare locală prin proiecte de infrastructură, digitalizare, sprijinirea antreprenoriatului, a agricultorilor, implicarea activă a cetățenilor în actul de guvernare locală.

Cu toate că legea prevede în acest moment un mecanism de distribuire a unor sume de susţinere a bugetelor locale, acestea sunt insuficiente pentru a asigura necesităţile de strictă urgenţă ale comunităţilor noastre. De aceea distribuirea sumelor de echilibru trebuie să se facă după o analiză corespunzătoare astfel încât să asigure un buget minim pe locuitor. Cel mai bun mod de a rezolva aceste probleme este de a contribui la dezvoltarea localã prin măsuri liberale, în folosul oamenilor. Este nevoie de investiţii la nivel local, de înfiinţarea de locuri de muncă.

În același timp, vom conlucra în bună înțelegere cu reprezentanții tuturor partidelor ce-ți vor trimite aleșii în Consiliul Județean, dar fără a ne abate de la interesele comunităților noastre, și de la respectarea Constituției și a legilor țării. Vom oferi respect, dar dorim în egală măsură respectul celorlalți!

Comandat de Partidul Național Liberal Filiala Harghita, Executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 21240015

Sursa: Ziar Harghita.

Sursa: ZiarHarghita.ro – vezi articolul

Alte articole