Echipa Iliuță + Dulce & Drumuri și Poduri au început de astăzi lucrările la str. Variantă Nord. VIDEO

Lucrarea se execută între sens giratoriu Tenaris – sens giratoriu str. prel. Sloboziei

Astăzi 2021 Marius Dulce în parteneriat cu Vasile Iliuță împreună cu S.C. Drumuri și Poduri Călărași au început lucrările pregătitoare asfaltării a 2 benzi/ sens pe str Variantă Nord. Primul tronson care se curăță este cel din fața fostului sediu la CONSID către calea ferată. Este decopertată vegetația și pământul pentru a se realiza stratul suport de fundare. Toată lucrarea pentru reparații capitale cu îmbrăcăminți bituminoase pe Centura Nord are o lungime de 2,864 km.

 VIDEO


Urmărim decongestionarea zonelor aglomerate și facilitarea transportului în condiții de trafic mai sigure – a declarat președintele Vasile Iliuță pentru Atitudinea din Călărași. Totodată vom asigura o rapiditate sporită și o durată de deplasare mai redusă participanților la trafic din zonele implicate în proiect între instituții și locurile de muncă ale cetățenilor. Lucrarea va începe între sensul giratoriu DN21 și sens giratoriu Tenaris și va avea o suprafață de peste 20 000 m.p. și va avea o valoare estimată de cca 1500 000 lei din care cca. 1130 000 lei va reveni CJ.

Post-ul Echipa Iliuță + Dulce & Drumuri și Poduri au început de astăzi lucrările la str. Variantă Nord. VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole